Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


torsdag 30. april 2009

Ukens bilde - uke 15-17; Tradisjoner, søskenkjærlighet og pølsemann!

Igjen henger jeg litt etter, men jeg har i alle fall tatt bilder. Det har gått i mye jobbing og rydding de siste ukene. Våren er kommet for fullt og det er mye som må gjøres klart. Jeg har fått ryddet ferdig garasjen, og det første lasset med søppel er allerede kjørt på "tippen". Lass nr 2 står mer eller mindre klart i tilhengeren og skal nok avgårde over helgen. Jeg har gått gjennom alle klærne etter jentene. Sortert i det som er flekkete og skal kastes, det som skal beholdes av sentimentale årsaker og rundtom 200 liter klær som skal selges. Det var ikke mye av sommertøyet fra i fjor som passet til jentene nå: to, tre par med kapri-bukser, noen t-skjorter og et par tynne kjoler. Så jeg må på shopping.. håper å få tak i noe brukt fra tvillingforumet, men jeg ser jo det at klær er mye mindre salgbart etter størrelse 92. Så hvis du leser og har fint brukt sommerklær i str 98/104 så vet du hvor du kan bli kvitt det:)

En annen årsak til at jeg ikke har fått blogget så mye er fordi jeg er fullstendig opptatt om kvelden i beste sendetid.... Jeg er nemlig hekta på Paradise Hotel.... Jupp, jeg innrømmer det... FULLSTENDIG HEKTA! Så hekta at jeg knapt fikk sove den uken Margrete ble mobbet av "fellesskapet", så hekta at jeg har problemer med å besinne meg når en viss nordlending åpner munnen, og så hekta at jeg har ingen problemer med å DRUSE gjennom episode etter episode.

Ikke mange ukene igjen nå, men til all fortvilelse har Hell´s kitchen begynt igjen - også det i beste sendetid. Ikke aner jeg hvordan dette skal ende, hihi:)

Men men - på tide med bilder. Jeg har funnet frem ukens bilde for uke 15, 16 og 17.


Uke 15: Tradisjoner

For tredje påske på rad har jeg tatt bilde av jentene på fryseboksen. Jeg skal rote frem bildene fra de to forrige årene senere slik at dere får sammenligne dem. Det er helt fantastisk å se hvordan snuppene mine er gått fra å være små søte babyer til tøffe jenter.


Uke 16: Søskenkjærlighet

Søskenkjærlighet er stort sett et fremmedord for tiden. De er inne i en fase hvor "alt er mitt", de vil alltid ha det den andre har, hvis de blir fornærmet så "vil eg ikkje følla" og lille dronninga Norah går konstant og retter på oss alle når vi uttaler ord og forteller oss hvordan det egentlig skal sies. Så da føles det ekstra godt å få et blinkskudd som dette.
Uke 17: Pølsemannen

Pølsemannen ble oppfunnet da vi var i en ekstremt dårlig spiseperiode med jentene. Et enkelt triks som er blitt favoritten til middag.

4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder! Og den pølsemannen må så absolutt prøves ut her også! Takk for tipset....

  SvarSlett
 2. Pølsemannen tror jeg jammen vi skal prøve her også! Så godt kommet på!! Skjønne jenter du har, Hanne :)

  SvarSlett
 3. For noen skjønne jenter!! Herlige bilder :)

  SvarSlett
 4. Herlige bilder, Hanne! Det er jo helt skjønnt når man får tatt slike søskenbilder, har noen få av dem vi også. :-) Men, faktsik..så er det flere slike gylne øyeblikk nå enn da lilltupp var lita...da krangla de alltid. :-) Pølsemannen skal jeg huske på neste gang vi har pølse og stappe, det så arti ut! :-)

  SvarSlett