Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


torsdag 9. april 2009

Påske ved strandkanten.

Da kom endelig påskeferien til oss også. Vi har hytte med sjøen bare en liten halvtime hjemmefra, og der er vi altså nå. Jeg må inn på jobb fredag ettermiddag, så helt ferie er det ikke. Men jentene storkoser seg med litt forandring, og ikke minst å få være med sjøen igjen. De har ikke vært her siden i høst. En aldri så liten skuffelse dukket likevel opp. De skjønner ikke hvor alle småfiskene og krabbene er blitt av:) Prøver å forklare dem at det er vinter i sjøen enda, at de sover og våkner når det blir sommer - men det er tydelig at de mener at krabbene skal være her NÅ:)
Jeg har flytt ute med kamera i hele dag, men jentene, særlig Norah, har hatt sydvesten trødd ned i øynene hele tiden, og det har vært et ubestemmelig lys som har gjørt bildene dvasse og kjedelige. Men med litt arbeid i photoshop så ble det i hvert fall to, tre ok bilder av sånn omtrent 150:) - okey da, 9 bilder ble det visst:)
Ekta Haugesunderar med sydvestar:Frem med fiskeutstyr:)

Ingen krabber?

Definitivt ingen krabbe:(

Bygge sandslott kan være kjekt.

En pause i klatreturen bak hytta:)


PåskeliljerOg som alltid får vi besøk av Fanegakkakken (også kaldt svanegakkakk, eller bare Svaner)

Ja, også har jeg scrappet enda en layout. Lurer litt om jeg skal prøve meg på månedens digidonnaoppgaver hos ScrapScandiStyle, vi får se hvor mye tid det blir til overs:) Bildet som er scrappet er av Norah når hun var omtrent 1,5 år. Usedvanlig trøtt:) Layouten er som vanlig direktelinket til galleriet mitt:)

All Shabby Pickle Design:
A magic winter by Kaisa Design
A winter romance by Kaisa Design
Bearysweet by Kaisa Design
Dream Whispers by Jofia
Babytreasures by Jofia
Alphabead by Jofia

3 kommentarer:

 1. Ser ut som en deilig påskeferie Hanne.
  Nesten så jeg føler meg hjemme.
  Det er så ergelig når bildene tuller slik, har vært en runde i ps med dagens bildefangst jeg også, de ble så utrolig lyse*mumle*
  Ha en fortsatt fin torsdag :)

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder, Hanne!! Så deilig det ser ut med vår, gleder meg til snøen er borte her også nå.

  SvarSlett
 3. Kjempefine bilder! Skjønne jenter du har :) Hu eina e nå ganske like på deg syns eg! Deilig å få vær litt på landet i påsken :)

  SvarSlett