Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


lørdag 11. april 2009

Påskejakt og badetid i stampen!

Påskeaften ....

Det var meldt supert vær til i dag, rett og slett for godt til å være sant kommenterte jeg til venninnen min i går kveld før jeg la meg. 18 grader og sol i Haugesund i begynnelsen på april???

Og gjett hva - det var for godt til å være sant. Dagen har vært trist å grå, rundt 10-12 grader og MASSE regn. For å toppe dagen våknet Norah kl 06 og kunne fortelle meg at NÅ var det morgen og hun skulle gå å vekke mormor. En evig sjau frem til halv sju, kvart på sju - snuppa vant kampen, vekket hele hytta og det ble en tidlig morgen. Jentene var selvsagt ikke uthvilte, og det har vært mye tårer, sutring og krangling hele dagen. Tenkte jeg skulle få dem til å ta en lur i tolv-tiden - men det passet dem dårlig. Klokken tre gav jeg opp og skjønte at her må det bare aktiveres til den store gullmedaljen for å holde dem våkne, og heller legge dem tidlig.

Så da ble det påskejakt....

Jeg la en og en gotteri i små brødposer og lagde en sti ut fra hytte, en liten rundtur i hagen, og endte med bilen til mormor. Og her lå påskeeggene klare. Det ble en suksess som absolutt skal gjentas neste år.
Her henger snopet rundt omkring rundt hytta:
Etter å ha spist noe gotteri var det på med badedraktene og oppi badestampen med herlige 37 grader. Og der ble vi vel nesten en time. Så bar turen inn til vaffelsteking, som også ble kveldsen idag - er det påske så er det påske. Klokken kvart på seks ba jentene om å få pusse tennene, og fem minutter over seks sov begge to. En herlig stillhet senker seg med en bittersøt visshet om at morgenen i morgen vil bli like tidlig......
Mormor og jentene i stampen:
Sove søtt:)


6 kommentarer:

 1. Å så søte de er, jentene! Du er flink til å finne på aktiviteter, det var smart å henge godteri i trærne. Fint med aktiviteter som varer en stund, i allefall med tanke på at dagen blir lang når de starter den så tidlig :) Ønsker dere en fin påskeaften!

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg :) Kjekt når dagen starter så tidlig... Så lurt med påskejakt! Det skal jeg jammen prøve neste påske!! Og så deilig med bad i stampen da :) Virker som dere koser dere på hytta.

  SvarSlett
 3. Så ut som noen veldig fornøyde snupper! Synes du er så kreativ og finner på så artige aktiviteter med jentene! Vi har egentlig familietradisjon fra mannens side med skattekart, men det blir nok fra neste påske.

  Misunner dere den stampen altså!!!
  Ha en fortsatt god påske! :)

  SvarSlett
 4. Flott aktivitet for jentene! Men misunner deg ikke morgenen... :-) krysser fingre for at de sover noe frempå!

  SvarSlett
 5. Så kreativt å lage jakt på det. Og til dere andre - det er ikke bare stampen som er herlig - men hele landstedet er paradis på jord. :)

  SvarSlett
 6. åå så herlige bildr, og for noen skjønne jenter! Høres ut som dere har storkost dere på hytta! (Selv om jeg er enig i at 6 er LITT i overkant tidlig å starte dagen....)klems

  SvarSlett