Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


mandag 6. april 2009

Enda en layout og litt mer strikk!

Da har jeg faktisk scrappet enda en layout. Bildene er av Mathilde, og er tatt på 1-års dagen deres. Den er til en flip-it-fast challenge hos Catscrap.Layouten er direkte linket til galleriet mitt hos ScrapScandiStyle.

Credit:
Background: Engines Ready by Vinnie Pearce
Brush: different strokes by Feistuff, Oscraps
Ribbons: December morning by Birgit Kerr, SBG
HeartAlpha by Birgit Kerr, SBG
Wordart by Paislee - Oscraps
Overlay by Natalie design- SBG


I tillegg har jeg strikket mye i det siste. Oppskriften fant jeg i et nummer av Hjemmet i januar. Jeg har kjøpt garn på Sparkjøp. Garnet heter Topp´t tå, og jeg bruker pinne nr 7 og 8. Jeg er ferdig med 2 boler, og 2 ermer, og er godt på gang med den tredje. Trenger litt hjelp av mamma til resten, så det blir nok med på hytta i påsken ja.Er ikke helt påskeferie her i heimen enda. Jentene er i barnehagen i dag og i morgen, og jeg skal jobbe natt til onsdag. Men da reiser vi. Dagen i dag er brukt til å rydde ferdig garasjen. Pappa har vært og hentet en stappfull tilhenger med all slags møkk, så nå har jeg en ryddig og nesten tom dobbelgarasjen og ingen bil:)

4 kommentarer: