Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


søndag 12. april 2009

Stillhet....

Jeg har fulgt med på flere blogger som er med på mandagstema. Og har flere ganger tenkt at dette burde jeg være med på. Så i dag er første gang jeg er med, så får vi se hvor lenge jeg klarer å følge med.
Ukens tema er stillhet...
Jeg tror at stillhet betyr mye forskjellig for oss mennesker, og at det er noe som forandrer seg ettersom livet går sin gang. At det kan være både et positivt og et negativt ladet ord. Jeg har funnet 3 bilder som representerer stillhet for meg.
Det første er tatt på Haukeli sommerstid. Det er noe så majestetisk over fjellet, virkelig stort og overdøvende - og etterlater lille deg i en stillhet som er helt fantastisk. Legg merke til de bittesmå sætrene til venstre i bildet som egentlig ikke er så veldig små når du kommer helt bort til de.
Det andre bilde er av Mathilde i vannet for nesten 2 år siden. For meg representerer det bildet en personlig stillhet - en slags indre fred - det er vanskelig å forklare. Men jeg elsker dette bildet.

Det siste bildet er hva stillhet betyr for meg akkurat nå - og det er sovende unger. Det finnes ikke noe mer fantastisk etter en lang og trøttende dag når ungene endelig har sovnet. Den stillheten er noe jeg virkelig setter pris på for tiden. Og jeg har faktisk sluttet å skru på TV den første timen når jeg kommer ned i stuen etter de har lagt seg. Det er en stillhet jeg bare vil nyte!

24 kommentarer:

 1. Det var utroligt smukt, Hanne! Dejlige bud på hvad stilhed kan være :-)

  SvarSlett
 2. Så fint du er med på mandagstema, Hanne! Det er gøy! Bildene dine signaliserer stillhet så det holder. Nydelige er de! Fin tolkning! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Sikke nogle dejlige billeder der alle er gode bud på stilhed. God uge

  SvarSlett
 4. Jeg er så enig, så enig:)
  Flott innlegg;)

  SvarSlett
 5. Især billedet i midten fascinerer mig dybt.

  SvarSlett
 6. Enig..stillhet kan være så mangt..og visst forandrer det seg med årene...jeg likte veldig godt bildene dine..sier mye..og flott tolkning var det. Takk for kommentar og ha en fin kommende uke. Hyggelig at du har lyst til å være med på mandagstema du også :)

  SvarSlett
 7. flot, flot tolkning.
  Mkh. Vibeke

  SvarSlett
 8. Så herlige bilder og nydelige tolkninger av ordet! Det siste bildet spesielt, husker den tiden og følelsen da jeg sto og så på mine egne sovende barn.... Kan ikke nekte for at det er godt!

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder! Og for noen fantastisk vakre LOer du scrapper! Håper det er greit at jeg legger deg til blogglista mi, har så lyst å titte mere i bloggen din og ikke minst se hva du lager framover? :O)

  SvarSlett
 10. Så gøy at du også slenger deg med Hanne. Det er så mange flotte bildeutfordringer på bloggene. De får deg både til å ta frem gamle bilder, eller du må tenke litt for så å gå ut å knipse. Tolkningene dine er utrolig flotte. Det første bilde oser det stillhet av. Bilde nr to er bare utrolig vakkert, det rører ved noe i meg. Og bilde nr 2, åååå som jeg savner den tiden da mine barn var så små. Da var det ekstra deilig når stillheten senker seg.

  SvarSlett
 11. Kjempe fine tolkninger av stillhet. Det nederste syns jeg er en deilig stillhet mange ganger i uka her hjemme. Vakre er bildene du har funnet frem :)

  SvarSlett
 12. Sovende barn er stillhet. Mange år siden jeg hadde små barn, men husker fortsatt at dette var herlig. Etter en travel dag, var det godt å nyte stillheten når barna var sovnet.

  SvarSlett
 13. Kjempeflott tolket og nydelige bilder...især det i midten:-)
  Mandagstema er gøy...klem fra Vanja

  SvarSlett
 14. Veldig vakkert tolket - sovende barn er det vakreste som finnes! Nydelige bilder og fin skrevet også. Ha en fin dag - Klem fra Randi**

  SvarSlett
 15. Nydelige tolkningar på stillheit...
  Sovande barn...Vakrare stillheit finnast ikkje:0)

  SvarSlett
 16. Ååå så nydelig stillhet hos deg. To små skjønnheter! Super tolkning! Jeg ble sittende her leenge og se på de to, så søte.. ha det godt. Hilsen Margit.

  SvarSlett
 17. Mathilde er bare super - jeg forstår godt dit problem med at forklare ;-)

  SvarSlett
 18. Herlig! Tror nesten vi har bilde av samme fjell jeg..... :-)
  Herlige "stillebilder".

  Ta også en titt innom bloggen min Fotomorro - der er det leksjoner, utfordringer og konkurranser.... http://fotomorro.blogspot.com

  SvarSlett
 19. Herlig stemningsfulle bilder ;)

  SvarSlett
 20. Flotte bilder, som virkelig fikk meg til å tenke på stillhet.
  Er så kjekt å se og lese om hva vi alle legger i temaet, og hvor forskjellig innleggene blir.

  SvarSlett
 21. Så arti med mandagstema da, må jeg prøve å følge med på. :-) Flotte stillhet - bilder, følte stillheten i dem alle jeg også.

  SvarSlett