Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


tirsdag 26. mai 2009

Ukens bilde - uke 20 og 21; 17. mai og sommerfølelser...

Her kommer ukens bilde for de to siste ukene som lovet igår.Uke 20 - "Søttende mai er jeg så gla i"


Det første bilde er selvsagt fra 17. mai feiringen i barnehagen den 15. mai.... Dere lurer kanskje på hvorfor det er selvsagt? Snuppene mine feiret nemlig den ordentlige 17. mai i Oslo med pappen sin i år - mens jeg var hjemme i Haugesund og jobbet. De hadde nok en uforglemmelig feiring i Oslo med både farmor, farfar, mormor og pappaen. Men fordi jeg gikk glipp av den virkelige 17. mai tibrakte jeg hele den 15. i barnehagen med jentene og fikk med meg skikkelig feiring av dagen på forskudd.


På bildet er det pølsespising på gang. Rundt halsen fikk de en lapp med hva de skulle få den dagen: Pølse, saft og is. I tillegg arrangerte de mange 17. mai leker. Jentene hoppet sekkeløp, sprang med potet, syklet om kapp, og kastet frosker gjennom ringer. Været var helt fantastisk - og vi hadde en utrolig koselig formiddag sammen med alle de andre i barnehagen, andre foreldre og noen besteforeldre. Vi gikk selvsagt i tog også - men det var ikke særlig lett å ta bilder når motivet gikk og holdt meg i hver sin hånd:)
(bildet har fått ekstra blur-filter i bakgrunnen for å sensurere)Uke 21 - en smak av sommer...


Helgen ble som allerede fortalt tilbragt på hyttetur, og på lørdagen var det strålende vær. Vi inviterte Monica med sine to på besøk; Marielle og Sebastian. De fire leker utrolig godt sammen - noe som betyr at Monica og jeg får litt tid i solsteiken. Det ble en begivenhetsrik dag med stort forbruk av klær, et par bad - noen ufrivillig og et frivillig, og mye god mat. Jeg tror rett og slett jeg blir nødt til å blogge et helt eget innlegg om den dagen litt senere i uken. Men i alle fall - mot slutten av dagen går ungene tur, og jentene setter seg ned på en stor stein litt oppi siden og skuer over utsikten. De var så et herlig syn der de satt at jeg bare var nødt til å ta bilde. Det oser av et løfte om sommer, og mange flere herlige dager på hytta i godt selskap.


2 kommentarer:

  1. Herlige jenter og herlige bilder.Du er så utrolig flink med kameraet Hanne!

    SvarSlett
  2. Skjønne jenter alle tre. Heldig de som fikk 17. mai to ganger. Bra for deg som fikk være med på barnehagen sin feiring. Hilsen Margit.

    SvarSlett