Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


onsdag 13. mai 2009

Ny layout - og et jobbinervju.

Må jo vise frem den ene layouten jeg har scrappet. Går fortsatt treigt med scrappingen, men jeg tar det for det det er og tenker at jeg i hvert fall scrapper:) Bildet er av Norah på stranden i Spania. Jeg har scrappet en layout før med bilde fra samme serie. Er så glad i de bildene av Norah, elsker fargene og uttrykkene på de.Credit:
White background: Bare necessities - pure by creashens, catscrap
Blue background: summerbreezes by Birgit, Catscrap
Overlay: Worn photo overlays by Something blue studio, catscrap
Frame: Traces by Catrine, Catscrap
Stiches by Syrin, Catscrap
Other elements: Sea, oh seah, The candy beach and Need some water by Jofia, The shabby pickle designs

Ellers har jeg vært på jobbintervju i dag på stilling som internasjonal koordinator på Høgskolen Stord/Haugesund. Opp mot 30 som søkte, og de fleste av de med mye lengre utdannelse enn meg. 5 ble kalt inn på intervju og jeg var en av dem. Syns igrunnen det var kjempestas. Har ingen magefølelse i forhold til hvordan det gikk. Jeg får krysse det som krysses kan, og får vite den uformelle innsettelsen på fredag. Hvis jeg får den, blir det juble og hæla i taket. Jeg slipper å være avhengig av barnevakt fremover, og slipper å snu på døgnet opp til 4 ganger på en uke. Arbeidstid 8-1530 med fleksitid, fri alle helligdager..... kan det bli bedre når det er en jobb som i tillegg virker som skreddersydd nettopp for meg? Har SÅ lyst på den jobben altså!

7 kommentarer:

  1. Å, så spennende å vente på svar om ny jobb! Lykke til:-)

    SvarSlett
  2. Kjempespennende - lykke til {klem}

    SvarSlett
  3. Så spennende! Skal krysse fingrene for deg!
    Nydelig Lo også - så skjønne farger!

    SvarSlett
  4. Jeg krysser fingre og tær!
    Hilsen Sol

    SvarSlett
  5. Tvi, tvi! Krysse fingrene for deg! Forstår godt du vil ha 8-1530 jobb i stedenfor turnus! Greit å få hverdagen te gå i rundt uten å måtta legga puslespill heila tiå!

    SvarSlett
  6. Lykke til, Hanne! Og fantastisk flott LO. Som alltid :-)

    SvarSlett
  7. Åhh...så spennede Hanne. Ønsker deg masse lykke til. Høres ut som om hverdagen din blir litt lettere med denne jobben.

    SvarSlett