Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


onsdag 20. mai 2009

Fotokonkurranse - DYR


Da var det på tide med ny fotokonkurranse hos Fotoverden, og denne gang er tema "Dyr". Du kan delta med maks 3 bilder, og bildene trenger ikke være nye. Premien er 2 billetter til Dyrehagen i Kristiansand. Her kommer jubelen til å gå i taket hvis jeg vinner - for da er sommerferien reddet. Så jeg har tatt et stort dykk inn i alle fotomappene mine og funnet frem følgende bilder.
De to første bildene er fra sommeren 2007. Vi var på ferie i Danmark, og turen gikk innom Løveparken. En helt fantastisk opplevelse som var vel verdt ventingen for å komme inn med bilen. Her står en sebra ved vannhullet sitt og ignorerer oss som står og tar bilde.
Nesehornet er litt mer samarbeidsvilling og viser i hvert fall fjeset sitt:)

Det siste bilde er tatt i Spania høsten 2007. Vi bodde i Fuengerola med farmoren og farfaren til jentene. En av ettermiddagene kjørte vi opp til fjellbyen Mijas. En helt fantastisk utsikt fra toppen der, med flotte smågater, kirker og små butikker. Langs veien sto mange av disse eselene, og selv om jeg fikk litt vondt av dem bare måtte jeg ta bilder av de fantastiske fargene.

Lykke til, alle som deltar på konkurransen. Jeg skal på bloggbesøk og kommentere de flotte dyrebildene senere i kveld!

6 kommentarer:

 1. Utrolig flotte bilder!

  Takk for at du deltar :)

  SvarSlett
 2. Superflotte bilder! Håper du vinner :)

  SvarSlett
 3. Den løveparken var jeg og i for mange år siden :) Husker enda en stor gorilla som byttet på å vise finger eller lage trutmunn :) Har lyst å til den parken igjen :)

  Flotte bilder! Lykke til!

  SvarSlett
 4. Flotte bilder og koselig blogg du har :)

  SvarSlett
 5. Flotte bilder - lykke til !

  SvarSlett