Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


lørdag 8. august 2009

Ukens bilder - uke 29 til 32


Sommeren er over, og selv om været har vært både og - så har vi kost oss masse. Jeg håper virkelig vi får litt flere flotte sensommerdager, men jeg gleder meg til høsten. Høsten er min absoutte favoritttid, jeg gleder meg til flotte farger, den gode høstluften og mørke kvelder. Her kommer ukens bilder fra uke 29 til 32.
Uke 29: Kongeparken
Denne uken hadde vi en kjempeflott dag i Kongeparken. Midt mellom flere dager med grått vær og regnskyll traff vi blink og hadde strålende vær hele dagen. Vi tilbrakte en natt på Thon hotell som hadde en kongepark-pakke med Juniorsuite og 4 dagspass til parken for 1890,-. Hotellet har markedført seg som barnas hotell i sommer, og det har de all grunn til! Fantastisk service og helt utrolig barnevennlig.
På bildet er jentene klar til en tur i de små parkene. Forøvrig gjorde jeg en liten oppdagelse som overrasket meg veldig. Mathilde er faktisk tøffen når det kommer til Karuseller, og tar mer enn gjerne Berg-og-dal-banen, mens Norah foretrekker å se på. I alle andre situasjoner er det omvendt. Norah er som regel den tøffeste, mens Mathilde trenger mer tid i nye situasjoner. Artig å se hvordan personlighetene deres utvikler seg.
Uke 30: ScrapScandiStyle ledelse på tur.
Helgen i uke 30 dro vi fem i admin på skikkelig jentetur til Fosen. Vi storkoste oss masse, og fikk gjort mange nyttige ting, og noen mindre nyttige ting. Vi ble enda bedre kjent, og har bare hatt det helt fantastisk! Bilde er tatt ett lite stykke etter Lærdalstunnelen, naturen var bare fantastisk på turen over fjellet!
Uke 31: Sommer på Oven
Uke 31 ble tilbragt på sommerferie med farmor og farfar. Første del av uken tilbragte vi i Gøteborg, siste del på hytta på Oven. Her er jentene på vei på deres første Kantarelle-tur med farmor og mamma. Forøvrig var det også første gang jeg var på sopptur. Heldigvis kan farmor tingene sine, og vi plukket en god korg med herlige kantareller. De ble selvsagt servert til middagen samme dag, sammen med en herlig fløtesaus - og jentene syns det var kjempegodt og så utrolig stas å få være med på alt fra vi plukket dem til vi satt og spiste dem!
Her er jentene klar til å traske inn i skogen.
Og her er fangsten! Vi var bittelitt tidlig ute, så det var ikke så veldig mye å finne. Men det ble nok til middagen:)

Uke 32: Sensommerkos i hagen
Det nærmer seg slutten på sommeren, og jentene har begynt i barnehagen igjen. Ettermiddagene har blitt tilbrakt i fred og ro hjemme, og jeg tror jentene nyter å være i sine vante omgivelser igjen. Her nyter de en god og varm ettermiddag i hagen. De har lekt sin egen versjon av blindebukken med å holde kosene foran øynene og snurre rundt og rundt, for så å prøve å løpe etter hverandre og ta hverandre.


2 kommentarer:

  1. Herlige bilder av to nydelige jenter!

    SvarSlett
  2. I'm personally a big fan of hanneathome blog. Thanks for sharing this post.
    clipping path service

    SvarSlett