Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


torsdag 20. august 2009

Ny hjemmelaga header, en mindre bedre dag og avkryssing på listemanien.

Da var den nye headeren på plass, sterkt inspirert av en av mine siste layouter. Kittet jeg har brukt er kjøpt hos Catscrap, og heter "about". Det er ment å være et inspirasjonskit for å lage AAM (All About Me) layouter, og er helt fantastisk. Designerne bak heter Creashens, Something Blue Studios og K Studio.

Ellers har det vært en skikkelig kjip dag egentlig - dagen derpå etter nattevakt, sovet i 25 grader + og våknet med hodepine. Heldigvis lå det melding på telefonen fra mamma om at hun kunne hente jentene i barnehagen, noe jeg sa takk til med en gang. Jentene trøtte og slitne, pga varmen og lang dag i barnehagen. Mathilde hoppet fra trappa med verandaen og ned i gresset, og har nok tråkket skjeivt for nå nekter hun å gå på foten. Så jeg ser for meg at jeg blir nødt til å sitte i kø på kirurgisk poliklinikk i morgen i stedet for å male verandaen.... OG jeg har betalt regninger for mangfoldige tusen, og atter en gang funnet ut at jeg ikke er noe særlig rik....
Men men... oppi det hele er faktisk gjestetoalettet nesten ferdig. Tapeten er på plass, likeså er det nye toalettet. Det blir knallfint. Nå gjenstår bare noen gardiner, en lite teppe på gulvet og et gjestehåndkle... Ja, også selvfølgelig den nye vasken, hihi. Den blir kjøpt inn i slutten av neste uke.

Jeg er ganske sikker på at det blir denne vasken her:


Bade er helt hvitt, og for å brekke det litt av tror jeg at jeg går for denne matten til gulvet med matchende håndkle, alt fra H&M sitt nettbutikk. Nå må jeg bare finne en fin liftgardin til det lille vinduet. Jeg tar hjertlig imot forslag:) Dere skal selvsagt få se bilder når alt er helt ferdig:)
Og når jeg sto opp i dag hadde jeg fått mail fra pappaen min om at 30-årsdag presangen på forskudd (fyller i oktober) lå klar i garasjen.... 60 sekker med ved! Så da er vinteren reddet, og jeg øyner en mulighet for å holde strømregningen nede;) Så kanskje det ikke var en så aller verst dag likevel..........

3 kommentarer:

 1. Den nye headeren din er kjempetøff! Så uvøren og grungy, men likevel så gjennomført stilig! Dette kan du! Du er flink som pusser opp - nydelig matte og håndkle - som om jeg skulle kjøpt det selv, he-he. Super gave du fikk da! Ha ei fin helg, Hanne!

  SvarSlett
 2. Hei hei hanne!
  God dag tross alt. Det gjelder å se det positive i det, vettu! Og kjekk pappa du har!

  Ellers tusen takk for koselig hilsen på bloggen min! Siden du spør - jeg jobber som plattformsjef - så menneskene er min største lidenskap- og bekymring! :-)

  Ha en kjempeflott helg sammen med jentene dine!

  SvarSlett
 3. For det første så var det en nydelig blogheader du har fått deg! Og for det andre så ser det ut som om toalettet ditt blir kjempebra også. Har desverre ikke noen forslag til liftgardin:-) Du er tøff, Hanne! Stå på!

  SvarSlett