Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


tirsdag 11. august 2009

Listemani!

Okey - så jeg liker å lage lister. Så langt har ikke dette vært et tema på bloggen, men når du har en blogg lenge nok så kommer av en eller annen grunn flere sider av deg frem som nødvendigvis ikke er skrytesidene:) Spør de som kjenner meg godt - når vi skal ut å reise er det ikke uvanlig at det ligger på 3 og 4 "to do" lister rundt om i huset. Og nå for tiden trenger jeg et skikkelig dytt i ræva, så her kommer mine lister og mål på ting som SKAL være gjort i løpet av høsten.

Listen er selvsagt i prioritert rekkefølge med det som haster aller mest som nummer 1. I løpet av høsten skal jeg krysse av ting, og holde dere oppdatert med å vise resultater:)
 1. Male resten av gjerde så snart som mulig (huset er allerede malt av pappaen min, så jeg burde virkelig klare å få malt det lille som er igjen.)
 2. Male lister på det nye soverommet mitt
 3. Tapesere det nye soverommet mitt (med god hjelp av na mamma)
 4. Tapesere gjestetoalettet, og få på plass nytt gulvbelegg, toalett og vask (med god hjelp av han pappa)
 5. Flytte inn på soverommet (selv om jeg ikke har fått alle møblene og tekstilene jeg vil ha. Det må faktisk ikke være helt nytt alt sammen på en gang)
 6. Male den herlige bonderøde tapeten på det gamle soverommet mitt som nå blir lekerom til jentene.
 7. Gjøre i stand lekerommet, og få opp den fine sovesofaen som har vært stuet bort i et par år.
 8. Ta ut hele innholdet i kjøkkenskapene mine, sortere og kaste, og sette inn på nytt
 9. Rydde ut boden i kjelleren og få kjørt søppel til dynga.

Oki, kanskje litt vel amisiøst - men jeg prøver meg. Litt ekstra stas å gjennomføre alt når det ligger på bloggen også. Og jeg gleder meg MASSE til å få mitt eget soverom - det skal bli lyst og herlig og kjempefint - selv om det kan ta litt tid å få det akkurat slik jeg vil ha det.7 kommentarer:

 1. E det sånn du ska ha det ein gong, Hanne? Mmmm, me like!!! :D -Randi

  SvarSlett
 2. jepp - du er sånn du også? spørs om ikke jeg og skal legge ut 'to-do' listen min så kan vi ha en uhøytidelig konkurranse for å se hvem som kommer lengst? Jeg jobber iallefall best under press...

  SvarSlett
 3. Det hadde faktisk vært en super idé, Arya:)

  SvarSlett
 4. Fler med listemani ja? Jeg har alltid en liste eller to, eller enda fler.

  SvarSlett
 5. Jeg er som deg på dette området her! Jeg er en listefreak og kan gjerne lage liste over tingene jeg skal lage liste på. Har ei lita bok jeg noterer det jeg må huske og ting jeg må gjøre, og nå nærmer jeg meg slutten på siste listen :) Lister er så oversiktlig og greie og ha!
  Mangen nye flotte innlegg her! Det er en stund siden jeg har sittet på dataen og bare kikket. Kjempefine LO-er du har laget og kjekt å se og høre hva dere har gjort i sommer!

  SvarSlett
 6. Godt å se at det ikke bare er meg som må ha lister.

  SvarSlett
 7. Lister er heilt nødvendig i livet mitt- for eg har så mange små og nokre store prosjekt på gang :) Godt å lese at det er fleire som meg der ute :)

  SvarSlett