Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


søndag 22. februar 2009

En hverdag uten internett

Seriøst!!!!

Hva gjorde jeg før jeg fikk internett? Hvordan kommuniserte jeg med verden? Hvilke hobbyer hadde jeg? Og ikke minst - hvordan klarte jeg å betale regninger???

Jeg er helt LOST! Føler meg rett og slett isolert fra omverdenen, og det på en tid i livet mitt hvor det faktisk hadde vært ganske greit å ha internett. Bare det å ikke få sjekket mailen - hver dag - flere ganger til dagen *dåner*.

Men men - jeg regner med at jeg får internett igjen om en stund - og i mellomtiden er det jo flere rundt meg som har internett. I dag, f.eks, sitter jeg på mamma sin pc. Forberedt besøket veldig bra. Alle nødvendige bilder er lagt inn på minnestikken, regningene er lagt i mapper og omhyggelig sortert. Og adgangsbrikkene til nettbanken er selvsagt med.

Det positive med å være uten internett er jo at jeg får veldig god tid til å organisere. Her en kvelden fikk alle lekene til jentene gjennomgå. Sortert i forskjellige bunker; lego, smådyr, littlepeople, briotog, små dukketing, store dukketing - og lagt i nytt hyllesystem fra IKEA. Endelig føler jeg at det går ann å ha leker i stua OG ha det ryddig. Så får vi se hvor lenge det varer.

Jeg får logge meg av og begynne på den mer kjedelige delen av internett tilgang - nemlig betale regninger. Legger til med et par nye bilder av snuppene som ble tatt for et par dager siden. Vanskelig å få noelunne gode portretter av dem for tiden, men disse her er da brukende i hvert fall, selv om de kunne vært bedre.

Jeg kommer sterkere tilbake - og har mange blogger å lese og kommentere - men det kommer:)

God vinterferie!

4 kommentarer:

 1. Jeg skjønner heller ikke hva vi gjorde før! Jeg er kjempeglad i internett (litt for mye synes kanskje enkelte i familien...krmt...). Elsker det å selv kunne finne all infoen jeg trenger uten å måtte ta kjedelige telefoner til diverse offentlige instanser for eksempel. Og det å kunne finne svar på alt mulig på diverse forum. Og ikke minst det å finne masse inspirasjon fra andre bloggere! ;-)

  SvarSlett
 2. Flotte jenter ;D Tenk så fort tidå går ;P Syns liksom ikkje det é lenge siden me satt spente på sykehuset og gjennomførte "tvillingkurs"...hehe..
  Ska fortsetta å kikka innom bloggen din,kjempe koselige!

  SvarSlett
 3. Spør ikke meg hva vi gjorde uten nett!! Jeg skjønner det ikke selv!! Herregud så avhengig jeg er altså:-) Samme greia med mobil...hvordan klarte vi oss uten mobil?? Mange spørsmål på en søndags morgen:-)

  SvarSlett
 4. Dine betraktninger om en hverdag uten Internett deler jeg! Ja, hva gjorde vi egentlig? Skjønner i allefall ikke hva vi holdt på med. Mulig vi vasket hus o.l? he'he Håper du snart får nett igjen! Må takke deg for besøk i bloggen min - det er så koselig å se at du har vært der! Jentene dine er kjempesøte, Hanne! Ha en fortsatt fin søndag

  SvarSlett