Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


lørdag 7. februar 2009

Uke 6 - snø i Haugesund

Ikke ofte vi har snø her i Haugesund - men vi har alltid snø i løpet av februar/mars. I går lavet det ned hele kvelden, og resultatet var to snupper som jublet "jippi" når de våknet og fikk beskjed om å titte ut vinduet fra senga til Norah (ja, jeg kjøpte meg 10 minutter ekstra i senga der *LOL*). Jeg hadde store planer om å ha kamera med meg ut og ta masse bilder. Men det var utrolig mye løs snø, og jeg var alene med snuppene som begge skulle dras på akebrett. Så da ble kamera igjen hjemme. Men jeg fikk tatt noen bilder på vei ut dørene, og her er det beste bilde.Vi var ute i nesten 2 timer og koste oss. Jeg tenkte at leken kom til å gå av seg selv, det gjorde den egentlig også, men ikke uten hjelp fra mammaen. Jeg er helt gåen i beina etter i alle fall 1 time opp og ned bakken. De blir faktisk ganske tunge de akebrettene når snøen kladder seg fast over alt, og det i tillegg sitter en unge og to bakpå:)

6 kommentarer:

 1. Herlig bilde av 2 som koser seg i snøen. Er ikke så ofte det er snø her lengre, så skjønner godt at de blir helt vill.

  SvarSlett
 2. Flott bilde, Hanne! Er det ikke herlig med snø? Her nede er det fullstendig kaos pga. all snøen, men de er jo herlig med skikkelig vinter!!! Ha en fin-fin søndag! Klem

  SvarSlett
 3. Er det ikke kjekt med snø?!? Og selv om en er fullstendig kjørt etterpå så er det masse nye minner som ungene vil huske!

  Flott bilde!!

  SvarSlett
 4. Åh, jeg elsker snø. I dag satt jeg her å sutra over mangelen på snø. Vi har vært på isen å kost oss, det er bitende kaldt, men ikke snø. og nå laver det faktisk ned her ute, og det skal bli gøy å ut å leke litt med Håvard i morgen etter jobb og skole.
  Flott bilde av snuppene :)

  SvarSlett
 5. Kjempeflott bilde, Hanne! Turer ute i snøen er ofte litt slitsomme ja, men så arti. :-) Man må nesten bruke vintern til noe nyttig, ellers så kan det fort bli litt lang...i alle fall oss som bor lengre nord. :-)

  SvarSlett