Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


fredag 6. februar 2009

Tredje plass i digidonna 2008!

Da ble det en tredje plass i digidonna-finalen - og jeg er strålende fornøyd. Ble slått med 20 stemmer (100/120), og med så fantastiske bidrag er det STORT å komme på tredje plass.
Og ENDELIG kan jeg vise layoutene mine her også.

Ellers er det ikke så veldig mye å skrive om - det går stort sett i sykdom her hjemme. Men nå har jeg endelig fått penicilling for bronkitt så jeg regner med at det verste er over om et par dager. Jeg tåler verken kodein eller morfin - så det er ingen effektive hostesafter jeg kan bruke, og det tar på om natten. Begge jentene har også vært til sjekk hos legen idag. Mathilde har fortsatt forkjølelsesører, men trommehinna er heldigvis tett. Begynner å bli noen arr på den etterhvert etter å ha sprukket uttallige ganger. Norah var ille i fjor vinter med ørene og det var snakk om vurdering for dren, men hun har *bank i bordet* sluppet helt unna det denne vinteren. Ellers er Norah blek og slapp for tiden - har vært det siden november. Så det ble full sjekk med blodprøver i dag, bl.a. blodprosent og jernnivå, sånn at vi er sikre på at det ikke er noe på gang, og for at mammaen (som er sykepleier) skal slippe å bekymre seg for det om dagen. Hun var helt fantastisk flink når de stakk henne. Jeg har forberedt henne på blodprøvene i to uker snart. Jeg har jobbet på barneavdelingen og vet hvor viktig det er å forberede barna på dette. Hun visste alt som kom til å skje - alt fra stasing av armen, til stikket som kom til å gjøre vondt - og blodet som skulle renne ut i to "kopper" og at det var viktig å holde armen i ro. Jeg tror ikke hun løftet øyebrynet engang når de stakk - og hun snakket og fortalte meg hva som skjedde hele veien. "Er koppen full nå mamma?" Og når jeg svarte ja, så sa hun "da er det bare en kopp igjen, så er jeg ferdig". Flinke jenta mi - og de fra laberatoriet var kjempeimponert av henne. Er ikke akkurat standaroppførsel fra ei på 3 som må stikkes i armen. Premie fikk hun selvsagt også - både av de som stakk og mammen. Vi var på lekebutikken og kjøpte ny plastalina, og det har holdt begge gående i 2 timer i ettermiddag uten krangling eller noe. Virkelig en god investering!
Snart på tide å legge ut ukens bilde også - jeg skal ut å ta vinterbilder i morgen. Her snør det i bøtter og spann. Håper bare det ligger ut dagen i morgen så vi kan renne på akebrett.
God helg alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med 3. plass på Digidonna. Nå har jeg ikke vært på SSS på evigheter og har heller ikke sett de to første plassene, men det må ha vært et utrolig nivå - for dine bidrag er jo bare helt utrolige!!!!

    Lykke til med akingen - vi fant en mindre bakke i dag, men ungene er akkurat like lykkelige. Du vet- snø på vestlandet er ikke akkurat dagligdags :-)

    SvarSlett
  2. Gratulerer med velfortjent 3.plass!!

    SvarSlett