Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


lørdag 31. januar 2009

Når katta er borte.....

Det hadde vært drøyt optimistisk å tro at jeg kom til å slippe unna all sykdommen som har vært hos oss siste uken. Feberen fant meg i går, og dag har jeg vært et slakt på sofaen i morgentimene. Jentene er heldigvis flinke til å leke for seg selv, og Toon Disney viste favoritten på TV, så jeg var ikke særlig bekymret når jeg lukket øynene og kjente at jeg sovnet. Men..... de er jo 3 år de to snuppene mine, og benyttet sjansen godt når jeg falt i søvn. Fant ut at de skulle lage seg litt mat, og fant en STOR skalk i brødskuffen. Jeg våknet til småkrangling fra jentene. De ble ikke enige om de skulle ha bare smør, eller smør og ost på skalken. Og her er synet som møtte meg. For dere som lurer på hvorfor det glinser sånn av Mathilde: ja, det er smør både rundt munnen og i håret. Og ja - Norah spankulerer på kjøkkenet uten klær. Som den uhelbredelige scrapperen jeg er, syk eller ikke, er det å få tatt bilder av situasjonen det første som slår meg:)

Ellers har jeg faktisk fått scrappet litt i går kveld. Birgit Kerr er kommet med et helt nytt kitt som er helt fantastisk å scrappe med. Du finner shoppen hennes her. Kittet heter Love´s Promise og har noen flotte fargekombinasjoner i brunt og rødt. Jeg har scrappet ukens bilde av Mathilde:)

1 kommentar:

  1. He,he...de er så herlige de jentene. Tenker de koste seg alene når mamma sov. God bedring Hanne!

    SvarSlett