Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


tirsdag 3. mars 2009

En ulykke kommer ALDRI alene!!!!

Jeg har hatt verdens aller beste døgn de siste 24 timene. Og ja, vær så snill og les den første setningen der med et tørt, ironisk uttrykk. Det hele begynte i går ettermiddag...


Det har lenge vært planlagt at jeg skulle over til fjellet denne uken her til besteforeldrene til snuppene. Siden jeg ikke har bil selv lenger, var avtaler gjort, og bilen i boks. Men så begynte det...


I går ettermiddag fikk jeg beskjed om at bremsene mest sannsynlig var begynt å gå på bilen jeg skulle låne, så jeg kan selvsagt ikke kjøre den over fjellet med det mest dyrebare jeg har bak i bilen. Jaja, tenkte jeg... ikke verdens undergang. Pappaen til jentene kunne muligens være med og da var jo bilen i boks likevel. Men så viser det seg at han er så heldig å bli innkalt på jobbintervju. Og det er jo kjempeflott. Men ansettelsen skjer "snarlig" hvis han får jobben, og da ryker reisefølget mitt med bilen. Så i går kveld letet jeg febrilsk etter andre løsninger: buss, tog, fly - you name it. Det blir dyrere enn å kjøre så hvis jeg ikke har reisefølge ryker turen til jentene.


Og bare for å toppe en eventuell avlysning for jentene som gleder seg SÅÅÅÅ mye til å se farmor og farfar igjen, så gjorde jeg det store i går kveld når jeg la dem. Som vanlig var de høyt og lavt, og nektet å legge seg ned for å sove. Hva gjør mamma da? Tar på sinnastemmen og sier følgende: "hvis ikke dere legger dere til å sove nå, så reiser vi IKKE til farmor og farfar" *dånesmiley* Norah legger seg lynraskt under dynen, og blir helt på gråten når hun ser at Mathilde tar et siste sprell før hun følger etter under dyna si. Er det mulig å tråkke mer i salaten? Jeg har jo forstått det de siste timene at hvis det ikke blir tur til Oslo i helgen, kommer det til å koste meg - i form av leker og andre bestikkelser.


Jaja, ikke verdens undergang dette her tenker dere sikkert... men bare vent - det kommer mer.


I går formiddag så jeg at det var litt vann på gulvet på toalettet i 1. etasjen. Sikkert bare jentene som har vaskt hendene sine, og vært litt uforsiktige, tenkte jeg - tørket opp og ofret det ikke særlig mer tankeaktivitet. Sjokket ble derfor stort da jeg gikk inn på badet rett før elleve i går kveld for å sjekke at lyset var slukket. Det var vann på gulvet igjen! Jeg kjenner en lukt jeg vet jeg kjenner igjen - og før det går opp for meg at lukten er av våt pappmasse og tapet, kjenner jeg en dråpe som treffer meg i pannen. Jeg kikker opp, og joda - det renner vann fra taket, og hele ene veggen er kliss våt fra topp til tå. Jeg løper ned i kjelleren i boden rett under, og der er treverket blitt helt vått i taket. Opp i 2. etasje på badet hvor vannet må komme fra, men der ser jeg ingenting. Vi fikk stoppet hovedkrana, og etter mye om og men finner vi ut at det er fint lite som kan gjøres akkurat nå.


I dag måtte jeg ringe forsikringsselskapet. Rørlegger har vært her, og skrudd vekk dusjkabinettet, og saget hull i veggen - bare for IKKE å finne lekasjen. Dermed må lekkasjen være lenger nede i veggen eller gulvet. Og rørene er såpass gamle at hvis et av de er sprukket må vi ha helt nytt rørsystem. Rørleggeren ville ikke gjøre mer for takstmannene kommer. Takstmannen kommer ikke før i tolv-ett-tiden. Og når han har vært her, må jeg har snekkere for å rive ned vegger eller tak, alt etter hva takstmannen har bestemt. Og jeg skjønner jo såpass at noe snekker blir ikke å få tak i idag. Dermed er jeg uten vann til i morgen, og jeg kan i alle fall ikke reise til Oslo i morgen tidlig uansett om jeg har bil eller ikke.


Så nå sitter jeg her og venter på takstmannen - og vet ikke om jeg skal le eller grine. Og mens jeg venter sitter jeg bare og venter på neste ulykke - for en ulykke kommer ALDRI alene!


5 kommentarer:

 1. Å nei, stakkars deg! Det var ikke småtteri! Håper du får hjelp og vann i hus snarest mulig, og at dette ikke koster skjorta! Håper selvsagt at turen til Oslo også blir noe av. Jeg krysser fingrene for dere!

  SvarSlett
 2. Fy søren, jeg får helt vondt inni meg! Du har min fulle sympati..VIRKELIG!!Håper at forsikringsselskapet tar seg av dette fortere enn svint..og stakkars jentene også da. *klemmepå*

  SvarSlett
 3. Huffameien Hannemor!! Skjønner at det er tøft for tia Vil bare sende deg en stooor klem.

  SvarSlett
 4. Huff, huff , huff. Det var virkelig kjedelig. Håper det ordner seg på et vis.
  Hilsen Sol

  SvarSlett
 5. Max uflaks altså!!
  Hvis ikkje du har lest "the Secret" enda,é detta kanskje det retta tidspunktet for det ;)

  SvarSlett