Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


onsdag 4. mars 2009

Dagen derpå...

Dagen etter dagen - kunne egentlig umulig bli verre enn forrige døgn.

Takstmannen kom utpå dagen i går, og fikk et nytt firma til å komme for å finne ut hvor lekkasjen var. Taket måtte rives, og med det røk den aldeles nydelige blå tapeten fra 80-tallet også, hihi. De fant lekasjen rimelig raskt, og det var "heldigvis" i en kobling til avløpet fra vasken oppe i 2. etasje. Så da kunne jeg bruke vann resten av dagen i går, bare ikke vasken oppe. Tannpussen ble nede på kjøkkenet i går kveld, til jentenes store begeistring. Isolasjonen i taket ble revet ned og kastet. Det har nok lekket en stund der oppe, for det lå mye vann der. De tørket opp så godt de kunne, og nå står det vifter der inne for å tørke helt opp. De skal stå på i alt fra 1 til 2 uker, og jeg grøsset når jeg fikk høre det med tanke på strømregningen. Men i dag har jeg fått tips om å sjekke om ikke forsikringen dekker det også - det håper jeg virkelig.


Uansett var lettelsen stor i går kveld når jeg endelig kunne gå å legge meg, og det er tydelig at jeg hadde en anstrengende dag i går. For jeg senket all muskelspenning i løpet av natten, og våknet med en dundrende migrene. Kan ikke huske å ha hatt noe lignende på i alle fall ett år, og da er det jo typisk at det var planleggingsdag i barnehagen i dag. Men etter litt medisinering, og en slapp og sløv morgen gav hodepinen seg heldigvis. Jentene var snille og tok hensyn på morgenen. De var vel fornøyde med å få se på DVD. Vi var hos Monica i går og fikk låne "lille prinsesse", favoritten til jentene for tiden. Ut på dagen kom rørleggeren og fikset koblingen som var røket, takstmannen har vært og målt fuktighet. Så nå er det bare å vente et par uker til alt er tørket opp, før jeg kan begynne å tenke på å fikse tak og vegger. Men en ting er uansett sikkert - det blir ikke blått:)


Ellers har vi brukt formiddagen på å lage muffins. Noe må en jo finne på når det er planleggingsdag og det blåser stiv kuling ute. Jeg har ikke bakt noe særlig med jentene, og i dag var faktisk første gang vi har bakt noe som de kan slikke skålen av etterpå. Jentene syns det var så stas å slikke bollen: Først muffinsdeigen, også sjokoladeglassuren. Det ble noen herlige bilder ut av det.

6 kommentarer:

 1. Vannlekasje er liksom skrekken det, men det føles vel godt å ha funnet årsaken og å være "igang" med å fikse det. Godt å høre at hodepina letta og at dere tross alt fikk en god dag med muffinsbaking. Flotte bakebilder av jentene! :-)

  SvarSlett
 2. De muffinsene så deilig ut!! Herlige bakejenter!

  Misunner deg ikke de siste dagene altså. Får håpe forsikringen dekker det meste og at dere får alt i orden igjen snart!

  SvarSlett
 3. Fy fader altså!! Stakkars deg! Håper enden på visa blir god..og billig for deg! Så deilige de muffinsene så ut. Ønsker dere en riktig så god helg!!

  SvarSlett
 4. Legger til at det ligger en utfordring på bloggen min til deg:)

  SvarSlett
 5. Oooi, for noen herlige muffins!! Og de to jentene dine er så søte :D

  SvarSlett
 6. Veldig bra konsert på søndag. Dere er jammen flinke!
  Hilsen Sol

  SvarSlett