Om meg

Bildet mitt
En egen blogg med hverdagsglimt. Målet er å ta ett bilde hver uke i løpet av 2009. Og som den skravleren jeg er kommer det sikkert mange andre bilder og småkommentarer inne i mellom. Tusen takk for at dere vil lese. Jeg blir kjempeglad for en kommentar.

En smakebit av mine layouter.


onsdag 15. juli 2009

Ukens bilder - uke 22-28

Jupp, jeg lever - jeg har bare sommerferie:) Ferien til nå er tilbragt på hytta stort sett, med en liten avstikker til Bergen - eller rettere sagt Os. Også har jeg brukt noen regnfulle dager til å fjerne gammel tapet fra gjestetoalettet nede og det nye soverommet mitt oppe. Gleder meg til å få det i stand til høsten, og tipper det kommer et eget innlegg om akkurat den saken:)

Uansett - mye å fortelle og liten tid å gjøre det på. Men jeg kommer for fullt igjen etter høsten. Her er ukens bilde for ikke mindre enn 7 uker:)




Uke 22: Endelig sommer

Endelig kom varmen til vestlandet, og jentene stortrives på landet. Dette her er vel en av de første dagene med mindre klær på kroppen, og de er kritthvite, hihi. Sjøen er fortsatt kald, men det går ann å kjenne med tærne og leke med vannet.


Uke 23: Sommerknær

Hva hører vel sommeren mere til enn skrubbsår på knærne. Her viser Norah stolt frem årets første plaster, etter å ha tørket store krokodilletårer. Skrubbsåret fikk hun etter å ha snublet nede på kaien.

Uke 24: Vikingfestivalen

Denne uken har vi vært på Vikingfestivalen på Karmøy. Været viste seg fra sin beste side, og ungene storkoste seg. Så utrolig mye fantastisk å se på, og jeg har tatt mange flotte bilder.

Uke 25: Telttur

Her er Elisabeth og Mathilde. Etter mye snakk om en evt telttur i sommer fant vi ut at det var på tide å slå opp teltet som ikke har vært oppe siden 80-tallet en eller annen gang. Teltet er selvfølgelig et skikkelig hustelt med organge, gule og brune farger - og en aldeles fasinerende gardin til "vinduet". Ungene syns det var helt fantastisk med teltet, og lekte med gode tepper på gulvet.

Uke 26: Akvariet - Bergen

Denne uken var vi på miniferie hos Monica på Os. Monica har tvillinger som er et halvt år eldre enn jentene, og de fant fort tonene de dagene vi var der. Været var bare helt fantastisk - vi hadde virkelige sommerdager, og koste oss både i Ervikane, på Akvariet og Fløybanen.

Uke 27: Den STOOOOOOORE krabben, an va SÅÅÅÅÅÅÅÅ store, mamma!

Jupp, her har jentene vært på krabbejakt og de elsker å leke med dem etterpå. Nå når det har vært så mye fantastisk flott vær, er de blitt litt mer "venner" med krabbene og tørr å holde de aller minste "sjønne beibikrabbane". Vi fant en skikkelig stor en her tidligere, og Norah snakker ennå med den STOOOOOORE krabben.



Uke 28: En pust i bakken

Mommo og Norah slapper av etter en lang dag oppforbi hytta med utsikt over hele fjorden. Kveldsen er inntatt - mulig Nugattifjestet til Norah er avslørende - og det ser ut som det er rips til dessert. Norah ser alt slags båter, både Eliaser, Kjapper og store seilebåter.



5 kommentarer:

  1. Så mange herlige bilder! Og så store som jentene har blitt etterhvert.
    Ha en fortsatt fin sommer!

    SvarSlett
  2. Helige bilder Hanne! Du er bare såå flink! og ikke minst nydelige jenter..

    SvarSlett
  3. Så flotte bilder og så kjekt å se :) Ha en fortsatt fin fin sommer!

    SvarSlett
  4. Så mange flotte bilder, Hanne! Du er heldig som har sånne to skjønne fotoobjekter! Spesielt flott bildet der de står og kikke i bøtta med krabber. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! *klem*

    SvarSlett
  5. Nydelige bilder, Hanne. Likte spesiellt disse to! :-)

    SvarSlett